Volgers

zaterdag 7 maart 2009

ObstakelssokDeze week had ik een meerdaags congres in Maastricht. Het Patroon van Marnel mee op reis genomen en een bol Opal Hundertwasser. Ik was wat achterin de zaal gaan zitten en heb tijdens de voordrachten heerlijk zitten breien. Let wel, opgelet heb ik ook en aantekeningen dito. Maar dan blijft er nog genoeg tijd over om te breien bleek. Mijn man was mee, naar hetzelfde congres, en hij vond het wel vreemd zei hij.... Breien tijdens een congres of in een restaurant. Maar hij kent me allanger dan vandaag.
Er zitten een aantal nieuwe uitdagingen in deze sok. Het opzetten was nieuw voor me en de teen die als een bandje sluit over 12 steken, die je breiend dichtmaast. De opzet valt wat strak uit vind ik, maar het kan net blijkt als ik thuis kom en mijn dochter ze past. Nog een stukje voet en de teen en ze zijn klaar. Zo snel ben ik nog nooit met mijn maandsok geweest! Benieuwd wanneer ik tijd heb om ze echt af te maken.....

4 opmerkingen:

Creative Chaos zei

OOoh, wat zijn dat mooie sokken , en een heel gaaf kleurtje !!
Patti xx

Anoniem zei

Prachtige sokken, enne goed gedaan natuurlijk die twee vliegen in 1 klap!

Anoniem zei

mooie sokken zijn dat! en ook heel mooie kleur!

Line zei

Waar congressen al niet goed voor zijn. Wel moedig dat je het aandurft om dit te doen, je blijft allesinds allert bij als het flauwtjes wordt.